Har du husket?

Der bliver stadig flere og flere ting man skal huske. Fiskeriet er bestemt ingen undtagelse.
Fiskeriets Arbejdsmiljøråd vil i den kommende tid levere gode værktøjer til at gøre noget af det lettere.

Hvordan kontrollerer man sine redningsveste?
Hvordan kontrollerer man sine redningsdragter?
Hvordan kontrollerer man sin pyroteknik?

Hvordan finder man genvejen til indberetning af besætningsliste?

Vi vil, når vi er på besøg på fartøjerne, have QR-koder med, så man efterfølgende med sin smartphone eller tablet kan scanne koderne og se korte film som de ovenstående.

I forbindelse med kampagnen ” Sikker Start på Nyt Job ” producerede vi, ultimo 2021 og primo 2022 to korte film om emnet – se eller gense dem her.

Sikker Start på Nyt Job – del 1

Sikker Start på Nyt Job – del 2

Du kan downloade roll-up med QR koder her »

I den kommende tid vil der blive produceret en film, der hører til kampagnen ” Er du sikker nok, når du fisker alene ” – en film med fokus på brug af: Nødstop, Redningsvest, PLB og Nødlejder.

Efterfølgende er planen, at der bliver produceret en serie af korte film – med temaet: Hvad – Hvorfor – Hvornår og Hvordan. Igen korte film der fortæller:  Hvorfor og hvordan man får lavet et førsyn? Hvornår man skal have foretaget en støjmåling, og hvordan det foregår? Hvordan indberetter man besætningslister i Safety Management Systemet (SMS), og hvorfor skal man det? Hvad kan man egentlig bruge Safety Management Systemet (SMS) til, og hvordan gør man? Og endelig – Fiskeriets Arbejdsmiljøråd – Hvad laver vi, og hvad kan vi hjælpe med?

Kontakt Fiskeriets Arbejdsmiljøråd Tlf. 75180566

Se mere på www.f-a.dk

Husk også at abonnere på vores YouTube kanal: Fiskeriets Arbejdsmiljøråd – YouTube